حتی ممکن است در بین افراد خانواه و اقوام و دوستان نیز اشخاصی باشند که تند تند بگویند، نمونه بارز کسی که هیچ کاربرد و ارزشی ندارد ، شما هستید و به مرور احساس فرد را نسبت به خود بد کند.
بی ارزشی را می توان به عنوان احساس یاس و ناامیدی توصیف کرد. افرادی که احساس بی ارزشی می کنند ممکن است احساس بی اهمیتی، بی فایده بودن داشته باشند یا معتقد باشند که هیچ چیز ارزشمندی برای ارائه به جهان ندارند.
احساس بی ارزشی می تواند ناراحتی قابل توجهی ایجاد کند و عملکرد عادی را در زندگی روزمره دشوار کند. زمانی که احساس می کنید هیچ کاری درست نیست یا هیچ یک از تلاش های شما تغییری ایجاد نمی کند، ممکن است برای شما سخت باشد که انگیزه دنبال کردن اهداف خود را داشته باشید. به همین دلیل، یافتن راه هایی برای مدیریت این احساسات دشوار و جستجوی کمک در صورت نیاز بسیار مهم است.
در حالی که ممکن است هر از چند گاهی در طول زندگی خود همه ما احساس بی ارزشی کنیم، اما این مورد باید گذرا باشد و اگر چنین احساساتی کنترل نشود، می تواند به یک مشکل جدی تبدیل شود. خوشبختانه، اقداماتی وجود دارد که می توانید انجام دهید که ممکن است به شما کمک کند احساس بهتری در مورد خودتان داشته باشید.
اگر این مشکل را نتوانید خودتان با اراده خودتان حل کنید، کمک های حرفه ای توسط متخصصان نیز در دسترس هستند، از جمله روان درمانی چهره به چهره، برخی داروها یا ترکیبی از این دو. چرا که افسردگی می تواند در طول زمان بدتر شود، بنابراین صحبت با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی اولیه در مورد احساس بی ارزشی می تواند قبل از بدتر شدن علائم، تحت درمان قرار گیرد.
پس با ذکر این موارد متوجه می شویم که احساس بی ارزشی و پوچ بودن زندگی وقتی در ما بروز می کند که هدفی در زندگی خود نداشته باشیم و انگیزه ای برای آن و رسیدن به جاهای بهتر از موقعیت کنونی را نتوانیم پیگیری کنیم. در ادامه به دلایل، علائم و درمان های احساس کم ارزش بودن می پردازیم.
No comments:
Post a Comment